Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Handelsföretag

Handelsföretag genomgår nu sin tids största förändring. Digitalisering och snabb teknisk utveckling medför helt nya möjligheter för konsumenter och företag att jämföra priser, hitta nya produkter och marknader. För konsumenten är det svårt att se några nackdelar med denna utveckling.

För er som handelsföretag finns också enorma fördelar, men då gäller det att förstå konsumentens behov, kombinera försäljningskanaler med närvaro online, i fysiska butiker och samtidigt erbjuda personligt anpassade shoppingupplevelser.

Därför vill vi hjälpa er att hitta de smartaste lösningarna så att ni snabbt kan anpassa er verksamhet och möta de förändringar som sker i er omvärld.

Relaterat

E-handel

Genom att förstå konsumentens behov kan handelsföretag vinna enorma fördelar.

Retail

Dagens medvetna konsumenter kräver hållbara produkter och transparenta lösningar.

Globalt etikettsystem

Med vårt Globala etikettsystem Tracy får ni total kontroll på era etiketter och märkning.

Läs om våra projekt med kunderna

Tailor Store

Tailor Store sökte en leverantör av emballage som var miljöcertifierad och som kunde leverera miljövänligt och återvinningsbart material.

Kraft Group

Boxon hjälpte Kraft Group med att dra ner på antalet etiketter och få en effektivare lösning.

Digitala trender & Affärer online

E-handeln är ett område som växer starkt och där förpackningen får en allt viktigare roll i logistiken. Emballaget är inte alltid genomtänkt och mycket luft transporteras med varor som inte är packade i anpassade förpackningar.

En kostnadsdrivande hantering. Portoekonomiska, smarta lösningar står på önskelistan.

I dag beräknas ca 30 miljoner förpackningar lämna e-handelsföretagen globalt, varje dag. Förpackningar för e-handel får då en allt större betydelse i logistiken, packprocessen och i kundnöjdheten, dvs. köpupplevelsen.

Ladda ner vårt White Paper

I detta white paper får ni inblick i aktuella digitala trender och tips om hur man kan effektivisera både internt och ut till kund.

Vill du ta emot nyhetsbrev från Boxon?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*